Pages

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μιλφέιγ γρήγορο



Μετά από τόση απουσία (για την οποία δεν έφταιγα καθόλου η καημένη....), είπα να σας γλυκάνω κομματάκι...
Είναι ένας γρήγορος δρόμος για αυτό το θεϊκό γλυκό!

Υλικά
3 πακέτα (των 200γρ.) σφολιατίνια
4 φάκελοι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλια
800 ml φρέσκο γάλα
250γρ. φυτική κρέμα χτυπημένη

Εκτέλεση
Χτυπάω το άνθος αραβοσίτου με το γάλα με σύρμα και ενώνω με την φυτική κρέμα.

Στο πυρέξ ρίχνω μία μεγάλη κουταλιά μόνο και αλείφω τον πάτο του.
Στρώνω τα σφολιατίνια, από πάνω την μισή κρέμα, ξανά σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα.
Από πάνω πασπαλίζω με τριμμένα σφολιατίνια και με άχνη.

Το αφήνω στο ψυγείο να σταθεί λίγες ώρες  η κρέμα του  και μετά σερβίρω.

Καλή απόλαυση!

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους Χριστιανή μου...
    μας κατέστησες εγκύους τόσο καιρό...!!!!
    Τ'απωθημένα σου στον Μ.έβγαζες...??
    Καλως μας ήρθες στις γειτονιές μας..μας έλειψες..
    ( ας πάρω και το γλυκάκιμου τώρα για τα καλορίζικα...)
    σμουααατςςςςς και κοίτα να ριζώσεις...μη σε ψάχνουμε πάλι..
    και δεν την αντέχω τη Νικολούλη με τίποτα..πόσο μάλλον να πέσω στην ανάγκη της για να σε βρω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο!!
    Μιλφέιγ κερνάμε κι εμείς σήμερα στο blog μας!
    Και σε ποιον δεν αρέσει αυτό το γλυκάκι???
    Γεια στα χέρια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ!! ΤΟ ΜΙΛΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς τη, καλώς τη! Με παρόμοιο τρόπο το φτιάχνω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μένα το αγαπημένο μου είναι!!!!!! μμμμμ...και σε αυτήν την έκδοση νομίζω πως μια χαρά θα το καταβροχθίσω...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!