Pages

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Καβουρόψιχα με πιλάφι



Υλικά

1 πακέτο καβουρόψιχα κατεψυγμένη
1 κουτί κονκασέ ντομάτας
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
χυμός λεμονιού
λίγος μαϊντανός

Εκτέλεση

Σωτάρουμε την καβουρόψιχα και την στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγουν τα πολλά λάδια.

Σε άλλο τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την καβουρόψιχα και το μαϊντανό. Μόλις πάρει μία βράση ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας.

Σερβίρουμε με ρύζι για πιλάφι.

Καλή μας όρεξη!

15 σχόλια:

  1. Xρόνια πολλά Εφάκι....περιμένω και γλυκό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το πιλαφάκι, αλλά ζήλεψα και το φρικασέ σου!!!
    Ποιος γιορτάζει καλέ; Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα, είδα, είδα ποιος γιορτάζει!!! Χρόνια πολλάααααα! Χιλιόχρονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι? Ποιός? Χρόνια πολλάαα πάντως!!!
    Πές, πες!!!

    Πιλαφάκι με καβουρόψυχα? Σλούρπππ!!!!
    :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ, πολύ για τις ευχές σας!
    Να είστε όλοι καλά!

    Λιλού, υπόσχομαι το χρωστάω! Ο μικρός είναι λίγο άρρωστος και θα πρέπει να μου δώσετε λίγο χρόνο! Θα το έχετε πάντως το κέρασμα!

    Κικίτσα, μεγαλώνουμε! Δυστυχώς όσο κι αν μπήκα στο "μούσκιο" αποτέλεσμα μηδέν!!!χαχαχααχα!!!
    Τα μυαλά βέβαια ...παραμένουν στα κάγκελα....

    Kikop80, σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ νόστιμο φαγητό.Ο άνδρας μου κάνει πιλάφι συχνά με καβούρια.. τα αγαπούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχτιδούλα μου, αν μιλάς για φρέσκα καβουράκια, σίγουρα δεν παίζονται!
    Εμείς δυστυχώς βάλαμε παρακατιανά πράγματα, που το φρέσκο καβούρι!
    Ηταν πάντως καλό!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ που να την βρω εδώ την καβουρόψυχα? Μόνο χοιρινό υπάρχει εδώ στην χώρα των Ούννων. Χρόνια πολλά κι από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hi guys
    ξερει κανεις που θα βρω καβουροψιχα????

    στην Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ginger σε ευχαριστώ πολύ!
    Θα χαρώ να τα λέμε!

    Δεβόρα, στα κατεψυγμένα στα Σ/Μ σίγουρα υπάρχει στο ράφι με τα θαλασσινά, αλλά σαφέστατα το φρέσκο καβούρι είναι ανώτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρέσει πολύ το πιλαφάκι σου.
    Όσο για τα χρόνια πολλά λέω κ εγώ χωρίς να ξέρω γιατί και πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα το κλείσεις το ρημαδιακό σου να σου πούμε χρόνια πολλά...????????????

    " να ζήσεις Εφούλα και Χρόνια Πολλά μικρούλα να μείνεις με μαύρα μαλλιά..."

    το καβουροψιχοπιλαφό σου όνειρο...τα 25 σου κεράκια εκεί θα τα σβύσεις??
    φιλιά κοριτσάρα και χίλιες ευχές από καρδιάς...
    σμουυυαατςςςς σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστώ πολύ!

    Βιβίκα, μια διόρθωση ....επειδή έχω αρχίσει και φτιάχνομαι με την ιδέα της "μικρούλας", τα 24 παρακαλώ....είπαμε να το σκίσουμε το θέμα αφού καταπιαστήκαμε...ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραίο το φαγάκι σου! Χρόνια πολλά και από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!