Τα έχω ξανακάνει έτσι αλλά με αλουμινόχαρτο (φάκελος). Αυτή τη φορά δοκίμασα με την περιβόητη σακούλα....
Υπέροχα, με τους χυμούς τους και το μελωμένο λαδάκι, τα μυρωδικούλια του, τέλεια γίνανε, δοκιμάστε τα! Το σκεπτικό είναι να μην είναι νερόβραστα και έτσι γίνονται ακριβώς όπως πρέπει.
Υλικά
Σακούλα
παντζάρια (έβαλα μόνο βολβούς, αλλά και τα φυλλαράκια δεν πειράζει να μπουν)
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φύλλο δάφνης
1 κλαδάκι δενδρολίβανο
1/2 φλ. ελαιόλαδο (και 1 φλ. ακόμα πιο καλά)
χυμός 2 λεμονιών
αλάτι
Το αποτέλεσμα μετά από 1 ώρα ψησίματος στους 170 βαθμούς με αέρα χωρίς να τρυπήσω τη σακούλα ήταν αυτό :
Δοκιμάστε το!
μμμμμμμμμμμμμμμ...
ΑπάντησηΔιαγραφήό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες που έρχονται.
Τέλεια είναι και επιτέλους ξεφεύγουν από την γνωστή σαλάτα...Φιλιά στον Λόχο σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία συνταγή και επίσης ενδιαφέρων ο τρόπος παρασκευής.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν φαντάζεσαι πόσο μου αρέσουν και ποτέ δε τα φτιάχνω. Στη σακούλα ε? Έχω πολλές απορίες γι αυτή τη σακούλα και να σκεφτείς έχω πάρει και φοβάμαι να τις χρησιμοποιήσω. Λες να κάνω τη δοκιμή με τα παντζαράκια?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν τρελαινομαι για πατζαρια, αλλα επειδη ειναι τα αγαπημενα του... αγαπημενου θα τα κανω σιγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΨητά δεν σκέφθηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να τα κάνω, θα μου πεις γι'αυτό οι Χιώτες πάνε δυο δυο!!
ΑπάντησηΔιαγραφή