Καλημερούδια!
Σήμερα έχω την τιμή να φιλοξενώ τη Μαργαρίτα μας από το όμορφο και αγαπημένο blog "Συνταγές από Σπίτι". Στο μυαλό μου κάποιους ανθρώπους από το χώρο του food blogging τους έχω βάλει σε ένα "παραθυράκι" που ονομάζεται "Θα πίναμε μαζί καφεδάκι κάθε μέρα ανετότατα". Η Μαργαρίτα είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θα έβαζα σε αυτό το παραθυράκι λοιπόν, αν αυτό σας καλύπτει! Ατιμη απόσταση!!! Γκρρρρ!!!
Στο μπλογκ της μπορείτε να βρείτε ότι συνταγή σας κάνει κέφι, είναι απλές, ξεκάθαρα γραμμένες και σίγουρα πολύ λαχταριστές.
Η υπέροχη συνταγή που μας χάρισε σήμερα είναι από αυτές που σου κρεμάνε πρωινιάτικα το σαγόνι και λες :"'Το θέλω τώρααααα!!!"
Μαργαρίτα, σε ευχαριστώ πολύ!!!
Πάμε να τη δούμε?
Υλικά
4 αυγά
300 γρ. κουβερτούρα
1 βανίλια
225 γρ. βιταμ
225 γρ. μαύρη ζάχαρη
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 γρ. κουβερτούρα
1 βανίλια
225 γρ. βιταμ
225 γρ. μαύρη ζάχαρη
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Γλάσο
125 γρ. κρέμα γάλακτος
125 γρ. κουβερτούρα
250 γρ. μερέντα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς.
Λιώνουμε τις κουβερτούρες με το βούτυρο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ή σε μπεν μαρί.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά.
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε την βανίλια και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 30x40.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και το ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Για το γλάσο
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ενα μπρίκι να ζεσταθεί. Λίγο πριν το σημείο βρασμού, ρίχνουμε τη κρέμα στην κουβερτούρα και την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε την μερέντα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το γλάσο για λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξει.
Με μια σπάτουλα απλώνουμε το γλάσο πάνω στο μπράουνις.
Καλή Επιτυχία και καλό Σαββατοκύριακο!
Η συνταγή είναι από φυλλάδιο του Παυλίδη.
Καλημέρα κορίτσια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ιδανική συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας!!Δεν είναι λίγοι εξάλλου!!!
Υπέροχη η πρόταση Μαργαρίτα μου, ζεστή και απλόχερη η φιλοξενία σου Εφη μου στο πολύ ενδιαφέρον blog σου!!
Η σοκολάτα σε όλο της το μεγαλείο, στο μπράουνι αυτό! Η απόλαυση του σοκολατολάτρη!! "Το θέλω τώρα!!!!".
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σας ημέρα, κορίτσια.
το θέλω τώρααααααααααααα...!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟρίστε,το είπα...και...???..πού να το βρω ΤΩΡΑ...???
Πολύ δελεαστικό κορίτσια...Στα υπ'οψιν..
φιλιά και στις δυό σας...-:))
Ενισχυτικά μπράουνις και σοκολατονόστιμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα κορίτσια ...υπέροχα μπράουνις!!! Μοναδικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Όπως τα λες. Στο blog της Μαργαρίτας υπάρχουν συνταγές κατανοητές, για όλα τα γούστα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο για την σημερινή συνταγή κάνω ότι δεν την βλέπω, γιατί αν την κάνω είμαι ικανή να φάω όλο το ταψί.
Φιλιά
Απίθανο γλυκάκι και πολύ εύκολο! Μπαίνει στα υπόψιν! Μέχρι τότε θα χαζεύω τις φωτογραφίες...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαβάζεται άκρως "σοκολατένιο", "αμαρτωλό" και πολλά "υποσχόμενο"!!! Να είστε καλά και οι δυό σας, να μας γλυκαίνετε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣοκολατοπειρασμός!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια και στις δυο σας!!
Τέλειο guest poooossst!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαχταριστά brownies!!
Φιλάκια και στις δυο, σας αγαπώ πολύ!
Πράγματι θέλω ένα (τρία) κομμάτι τώρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το γλάσο βέβαια δεν νομίζω ότι θα προλάβαινα να το απλώσω! Άνετα το τρώω όλο με ένα κουταλάκι!
Φιλιά!
Καταρχην
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστω πολυ τηνς Εφη για τα όμορφα λογια που εργαψε για μενα και ξερω οτι τα εννοει!!!!
Δοκιμάστε το γλυκο θ ακολλήσετε
πολύ καλή παρουσίαση και γλυκού και της συνταγες στο σπίτι ...να σαι καλά......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚορίτσια πολύ ωραίο το guest post και το γλυκάκι καταπληκτικό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια πολλά και στις δυο σας!!!
τελεια συνταγη..τρεχουν τα σαλια μου..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚρέμασα βραδιάτικα το σαγόνι και λέω... το θέλω τώρα:))
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στη Μαργαρίτα!