1 φύλλο σφολιάτας
300 γρ. πατάτες βρασμένες
5 φέτες μπέηκον ψιλ/νο
1 φλ. κασέρι τριμένο
1/2 πιπεριά κόκκινη και 1/2 πιπεριά κίτρινη σε κύβους
1/2 πιπεριά κόκκινη και 1/2 πιπεριά κίτρινη σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
λιγος μαιντανός ψιλ/νος
4 ντομάτες λιαστές, ψιλ/νες
Εκτέλεση
Σωτάρω το μπέηκον στο λάδι μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Ρίχνω και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.
Σωτάρω το μπέηκον στο λάδι μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Ρίχνω και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.
Σε ένα μπωλ ανακατεύω τις πατάτες που τις έχω λιώσει με το πηρούνι, με το μπέηκον και το κρεμμύδι.
Προσθέτω το κασέρι, τον μαιντανό και τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύω μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Ανοίγω το φύλλο της σφολιάτας, απλώνω το μίγμα και τυλίγω σε ρολό. Πατάω τις άκρες καλά και με βρεγμένα δάχτυλα ενώνω.
Στρώνω αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ψήνω στους 160 C για 30-40 λεπτά (μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα).
Καλή σας όρεξη!
Καλή σας όρεξη!
Εκ του Olive.
Μπράβο Έφη πολύ καλή πρόταση!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλμυρό στρούντελ!!
Φιλάκια ,καλό βράδυ!
Ω!! πρωι πρω!!!! νοστιμιες μπραβο Εφη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε φιλω και καλημερα να εχεις!!
Ντελίβερι κάνεις;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔε θυμάμαι να έχω δοκιμάσει αλμυρό στρούντελ!
ΑπάντησηΔιαγραφήνοστιμότατο φαίνεται...
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ γέμιση από μόνη της κάνει ωραιότατη πατατοσαλάτα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχα κάνει και τις δύο σφολιάτες του πακέτου και το τσάκισαν σχεδόν όλο αλλά από μια μεριδούλα την κερνάμε! Κοπιάστε!
Μαγισσούλα κάνω και delivery για πάρτη σου και κάνω και τούμπες με αυτά που διαβάζω άμα χρειαστεί! Να'σαι καλά, κάνω καινούριο συκώτι κάθε φορά!
KitsosMitsos, φτιάξτο και θα δεις!
Pansofix, η φωτογραφία είναι ψιλομάπα...(από κινητό για αυτό ζητώ την κατανόησή όλων) αλλά είναι πράγματι νοστιμότατο.
Καλό σας βράδυ!
Έκανα χθές την τούρτα με το κρεμμυδάκι!!! Τέλεια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε το κόκκινο κρασάκι (καράκι έγράψα στο άλλο σχόλιο, πφ...)
Ευχαριστώ και φιλάκια.
Ωραίοοοοοοοοοοοοοοο θέλω ένα κομματάκι :))))
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια