Λόγω κρύου και εποχής, αυτό είναι ένα μικρό τιπάκι για τα αγαπημένα σε όλους μας κάστανα!
Για να πετύχουμε ωραία αρωματισμένα βρασμένα κάστανα μπορούμε μέσα στο νερό που βράζουν να ρίξουμε εκτός από το αλάτι, φλούδα πορτοκαλιού, μάραθο (αναλόγως με το αν τον αντέχουμε στη μυρωδιά), 2 φύλλα δάφνης και λίγο ελαιόλαδο!
Δοκιμάστε το!
Υπέροχα,ειδα την αναρτηση σου πριν φτιάξω ενα γλυκό.Θα δοκιμαστουν!Καλό βράδι!
ΑπάντησηΔιαγραφήτα λατρεύω τα κάστανα και ετσι απλά βραστά αλλά μ αρεσουν και τα μαρον γλασε μονο που δεν ξερω να τα φτιαχνω...
ΑπάντησηΔιαγραφήκάστανα σε φουφούδες έφτιαχνες φιλενάδα κι έχασες το χθεσινό σόου...??
ΑπάντησηΔιαγραφήστείλε μερικά για να εξιλεωθείς...
φιλιά πολλά πολλά...-:))
Καλοοοο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜμμμμ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑκούγεται καλό κολπάκι!
:-)))
I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!
ΑπάντησηΔιαγραφήReally great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρυσοχέρα, απόλαυσα τις όμορφες δημιουργίες σου μία μία. Τώρα μένει να αρχίσω να τις εφαρμόζω. Ωραίες συνταγές θα ξεκινήσω από τους κουραμπιέδες της γιαγιάς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό ξημέρωμα