Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω γεμιστό ψαρονέφρι με...ότι...αλλά αλλάξαμε πορεία ως συνήθως...
Υλικά
2 ψαρονέφρια ολόκληρα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
4 πιπεριές Φλωρίνης σε λεπτές φετούλες
1 ποτηράκι λευκό κρασί
χυμός 1 λεμονιού
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη και ελάχιστη ματζουράνα (αν έχουμε)
ρύζι για πιλάφι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το ψαρονέφρι ολόκληρο σε μέτρια φωτιά και γυρίζουμε για να πάρει χρώμα παντού.
Οταν γίνει αυτό, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, κατόπιν τις πιπεριές και αφού σωταριστούν ελαφρά και αυτά, σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού. Καρυκεύουμε και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να σιγοψηθεί.
Οταν γίνει, βγάζουμε το κρέας σε πιατέλα, το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε ροδέλες.
Σερβίρουμε τα φιλετάκια με πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!
Καλό Σαββατοκύριακο δεν σας ευχήθηκα η νερομυαλισμένη!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά να περάσετε όλοι, και βουτιές, πολλές βουτιές αν μπορείτε!!!
Βουτιές αυτό το Σαββατοκύριακο χλωμό, αλλά από το επόμενο ξεκινάμε φουλ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαίρνω μεριδούλα από το πιπεράτο και πάω να πάρω γλυκό στης Βιβής, έχει το γνωστό φραουλάτο brownies-;)
Φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο!
Πολύ ωραίο φαίνεται το φαγάκι σου... το καταγράφω...όσο για τις βουτιές χλωμό το κόβω να μπω εγώ στην θάλασσα από τις αρχές του Ιούνη..θέλω πρώτα να ζεστάνει καλά.. προτιμώ να βράσει μάλλον..Φιλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήEfi peinaoooooooooooo!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίο φαγάκι, κι έχω μια πείνα βραδιάτικα, ξέχασα να φάω βραδινό κι άντε να δω πως θα αντέξω!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλό Σ.Κ
Έφη, το φαγητό σου φαίνεται εξαιρετικό! Και η παρουσίαση αλλά και η γεύση της σάλτσας με τις πιπεριές πρέπει να είναι το κάτι άλλο. Μπράβο σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΆννα
ΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ πάντως ήδη ονειρεύομαι τη θάλασσα με αυτή την παλιοζέστη που έχει αρχίσει...πφφφ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα σε όλους!