Υλικά
4 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ροδέλες
300 γρ. φέτα σε λεπτές φέτες
καλό ελαιόλαδο
2-3 πρέζες ρίγανη ή θυμάρι (έβαλα ένα κλαδάκι φρέσκια ρίγανη)
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
πιπέρι
Εκτέλεση
Λαδώνω ελαφρά το ταψί μου. Απλώνω μία στρώση ντομάτες, αλατοπιπερώνω και από πάνω στρώνω τη φέτα.
Πασπαλίζω με τη ρίγανη και σκορπίζω από πάνω το σκόρδο.
Σκεπάζω το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνω για 30-40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Προς το τέλος ξεσκεπάζω, πασπαλίζω με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό και συνεχίζω μέχρι να πάρει χρωματάκι η φέτα από πάνω.
Καλή σας όρεξη!
Προς το τέλος ξεσκεπάζω, πασπαλίζω με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό και συνεχίζω μέχρι να πάρει χρωματάκι η φέτα από πάνω.
Καλή σας όρεξη!
Χαααα! Ήρθα πρώτη...κερνάς; Υγιεινό, νόστιμο, ελληνικό, υπέροχο και απλό! Γειά στα χέρια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑααααυτός είναι μεζές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦέρνω τις μπύρες κι έρχομαι!
Φιλάκια!
Πολύ μ΄αρέσει αυτο το μεζεδάκι Εφη μου!!!Και ελαφρύ ,και εύκολο και νόστιμο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήεγώ θέλω ουζάκι, και φυσικά μπόλικο μεζεδάκι!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλέ...να φέρω κι εγώ το σκορδομπακαλιάρο μου να γίνει της...ντομάτας...???
ΑπάντησηΔιαγραφήσμουυατττςςςς σου....-:))
πςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ΑπάντησηΔιαγραφήπανευκολο και γευστικο...