Τώρα που οι αγκινάρες είναι στο φόρτε τους τι καλύτερο από μία πεντανόστιμη, γρήγορη και απλή ομελετούλα?
Τα υλικά της απλούστατα, αβγουλάκια και αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες σε τέταρτα μαζί με λίγο από το κοτσανάκι τους αν τις δούμε πολύ τρυφερές.
Σωτάρουμε στο λάδι απαλά τις αγκιναρούλες μας και όταν τις δούμε ότι έχουν μαλακώσει, δεν θέλουν πολύ, ρίχνουμε τα αβγά μαζί με αλατοπίπερο και αφήνουμε την ομελέτα μας να ψηθεί για 1 λεπτάκι.
Υπέροχο φαγάκι και γρήγορο αν έχουμε έτοιμες τις αγκινάρες από πριν.
Η συγκεκριμένη φωτό είναι με αγριες αγκινάρες από την Κεφαλονιά (περσινή αποστολή). Αλλο άρωμα η άγρια αγκινάρα, είδα και στη λαϊκή τις προάλλες αλλά εννοείται ότι είναι ακριβότερες από τις καλλιεργήσιμες.
Καλή όρεξη!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια τέτοια ομελέτα φάγαμε για πρωινό προχτές στο χωριό!!
Μου αρέσει πολύ!!!Απλό, εύκολο και πεντανόστιμο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!
Κ εγώ την έκανα την αγκιναρομελέτα μου την προηγούμενη εβδομάδα, τέλεια πρόταση Εφούλα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σαββατοκύριακο!
ωραία...παίρνω τη ΛΟΥΛΟΥ τηλέφωνο και της λέω πως μου είπες να μου στείλει αγγινάρες να τις κάνω ομελέτα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύκολο και γρήγορο!!!!! Μια χαρά δηλαδή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά Έφη μου!!!
Καλό Σαβ/κο!!!
Από τις πιο νόστιμες ομελέτες!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιότατη η πρότασή σου Εφάκι!
Φιλιά!
Καλέ σταμάτα να παίζεις με τον πόνο μου αφού ξέρεις ότι δε μου τις τρώνε τις αγκινάρες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό όμως θα το φτιάξω για μένα, έχω πάρει ένα βαζάκι έτοιμες για να ξεχνάω τον πόνο μου:))
Εγω εκανα ομελετα με κατεψυγμενες αγκιναρες αφου τις εβρασα και μαλακωσαν τις στεγνωσα και τα υπολοιπα οπως ανωτερω . Εγιναν λουκουμι
ΑπάντησηΔιαγραφή