Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
Κοτόπιτα ξεσκέπαστη
Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου (βρασμένο και ξεψαχνισμένο καλά)
250 ml κρέμα γάλακτος
1 αβγό (χτυπημένο μαζί με την κρέμα)
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
1 πορτοκαλί πιπεριά σε κυβάκια
1 κίτρινη πιπεριά σε κυβάκια
250 γρ. γκούντα τριμένο
250 γρ. ένταμ τριμένο
1 φύλλο κουρού
Εκτέλεση
Στρώνω το φύλλο σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί.
Ρίχνω το ξεψαχνισμένο κοτόπουλο, από πάνω τις πιπεριές, τα τριμένα τυριά και τέλος περιχύνω με την κρέμα που έχω ανακατέψει με το αβγό.
Το αφήνω περίπου καμιά ώρα να τραβήξει μέσα τα υγρά και ψήνω στους 170 βαθμούς μέχρι να γκρατινάρει και να ψηθεί το φύλλο.
Bon apetit!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
σκέπασέ τη καλέ...
ΑπάντησηΔιαγραφήθα κρυώσει...
άσε που έτσι εκτεθειμένη που την έχεις δεν θα μείνει κομματάκι...
ωραία τη βλέπω ( και τη φαντάζομαι..)
σμουυυαατςςςς σου...
Νόστιμη φαίνεται !!να τσιμπήσω ένα κομματάκι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚανε μια βόλτα από το μπλοκ μου
να παραλάβεις κάτι...
Νόστιμη η ξεσκέπαστη!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν την βάλεις σε ταρτιέρα μπορείς άνετα να την ονοματίσεις τάρτα κοτόπουλου :))
Φιλιάαααααααααααα
Ωραία πρόταση για τραπέζι..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολύ νόστιμη και χορταστική