1 φύλλο σφολιάτας ή κουρού
4 μέτρια κρεμύδια σε ροδέλες
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
1 1/2 φλ. ροκφόρ ή κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση
Μαραίνω τα κρεμύδια με το λάδι, το ξύδι και τη ζάχαρη μέχρι να καραμελώσουν.
Τοποθετώ το φύλλο στην ταρτιέρα και το ψήνω.
Απλώνω σκορπιστό το μισό τυρί στο φύλλο. Από πάνω σκορπίζω το καραμελωμένο κρεμύδι και από πάνω το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνω ίσα-ίσα μέχρι να λιώσουν τα τυριά στους 200 βαθμούς.
Στη συγκεκριμένη δεν είχα σεβρ κι έβαλα φέτα μαλακή.
Στη συγκεκριμένη δεν είχα σεβρ κι έβαλα φέτα μαλακή.
Καλή μας όρεξη!
Ωραιότατη η τάρτα σου. Καμιά μεριδούλα έχει μείνει; μπααα εεε; κλαψψψψψ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάκια
Γιαμ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια κρεμμυδοταρτούλα καραμελάτη είναι όλα τα λεφτά!!!
Γλυκιά γλυκιά και μες τη νοστιμιά από το κρεμμυδάκι!!!
:-)))))
Την έχω βάλει στο μάτι αυτή την τάρτα, δε θα γλιτώσει :)
ΑπάντησηΔιαγραφήOYAAAOYYY! Και έχω απ'όλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι λίγο μάυρο καράκι, από αυτό που κολλάει τη γλώσσα στον ουρανίσκο ... ΜΜμμμμ.
Besos y abrazos!
φίου φίου φίου...
ΑπάντησηΔιαγραφήμιλάμε για εκείνη τη ταρτούλα έ..??
τελείωσε φαντάζομαι...σιγά που θα μενε....
σμουαατςςςς σου..-:))
Μαράκι κόπιασε εσύ και θα σου'χω μεριδούλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήKikop80, Veronica, έτσι ακριβώς όπως τα λέτε!
Ρενάκι, βγάλτη από το μάτι και φτιάχτη, είναι του 10λεπτου και φανταστική!
Βιβικούλα μου, για κείνηηηηη την ταρτούλα μιλάμε, ναι! (ανταπαντώ σφυρίζοντας επίσης αδιάφορα, χαχαχα!!!)
Σμουάτς σε όλα τα καλά κορίτσια!