Να σας δροσίσω με ένα ιδιαίτερο και με προσωπικότητα παγωτάκι?
Αβοκάντο με γάλα καρύδας και ναι, είναι τέλειο! Δεν το περίμενα και με εντυπωσίασε πολύ μπορώ να πω!
Υλικά
2 ώριμα βουτυρένια αβοκάντο
1/2 φλ. ζάχαρη
2 κ. σ. χυμός λεμονιού
400 ml γάλα ζαχαρούχο παγωμένο στο ψυγείο
400 ml γάλα καρύδας παγωμένο στο ψυγείο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ ή στη μουλινέτα με το χυμό λεμονιού για να τα πολτοποιήσουμε.
Χτυπάμε καλά στο μίξερ τον πολτό του αβοκάντο με τη ζάχαρη, το παγωμένο ζαχαρούχο και το γάλα καρύδας.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα χτυπάμε το μείγμα, επαναλαμβάνοντας 3 φορές.
Αφήνουμε να παγώσει κανονικά μετά.
*Γάλα καρύδας μπορείτε να βρείτε εκτός από τα γνωστά ξένα μαγαζάκια και στο γνωστό πορτοκαλί ΣΜ. Αλλού δεν ξέρω, θα πρέπει να το ψάξετε λίγο, ίσως.
Η συνταγή είναι από το sunset.com.
Καλή απόλαυση!
Εφούλα, ζωγράφισες... πολύ πρωτότυπο, δεν το έχω ξαναδεί και φαντάζομαι ότι υπερισχύει η γεύση του αβοκάντο εεεε; Τέλειο σου έγινε!!! Γεια στα χέρια σου! Καλό βράδυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι σαν το πεπόνι, λίγο πιο βελούδινο, δεν ξέρω πως να το περιγράψω...είναι νόστιμο σίγουρα!
Διαγραφήτώρα να σου πω οτι οτι το έχω δοκιμάσει,θα σε κοροιδέψω και δεν το θέλω...
ΑπάντησηΔιαγραφήαλλά για να το προτείνεις εσύ,καλό θα είναι...
( δεν σου λέω να μου στείλεις γιατί θα πρέπει να στείλεις και καλαμάκια...)
χαχααχαχ! Είναι καλό! Και ιδιαίτερο! Αν το τρως το αβοκάντο δεν θα σου φανεί περίεργο! Του δίνει και το γάλα καρύδας ένα τόνο ωραίο! Στους μεγάλους του σπιτιού άρεσε, οι μικροί δοκίμασαν και μετά αφού είπαν ότι είναι ωραίο μου ζήτησαν καϊμάκι...χααχααχαχαχ!
ΔιαγραφήΓια τη γεύση δεν ξέρω, αλλά από χρώμα κι εμφάνιση σκίζει! Οι φωτογραφίες σου δε, κοπελιά, έχουν γίνει σούπερ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι από γεύση Ρενα μου, είναι πολύ νόστιμο! Αυτό με τις φωτό πολύ μου αρέσει, μεγάλος καημός! χααααχαχαχ!
ΔιαγραφήΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔροσερό και ιδιαίτερο!
ΔιαγραφήΜμμμ και πως τρελαίνομαι για παγωτοοοο.!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε αυτή τη ζέστη είναι ότι πεις!
ΔιαγραφήΈφη, πράγματι είναι κάτι άλλο, αυτό το παγωτό με το αβοκάντο! Αλλά γιατί όχι; Αφού μάλιστα μας βεβαιώνεις για την νοστιμιά του! Από χρώμα πάντως, βγήκε πολύ καλό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό απόγευμα.
Είναι πολύ καλό Ειρήνη, το χρώμα είναι αυτό, το θέμα είναι να μην μείνει πολύ ώρα στον αέρα γιατί μαυρίζει, εξ ου και ο χυμός λεμονιού.
ΔιαγραφήΘα το φτιάξω, ωραία ιδέα! Οι εντυπώσεις αύριο...
ΑπάντησηΔιαγραφή