Αχ, αυτή η Στέλλα μας!!! Ολες οι συνταγές της "διαμάντια".
Ακόμα και αυτά που μου φαίνονται λίγο κουλά είναι τελικά διαμάντια, γι' αυτό και το παρακάτω πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!!!
Αυτό είναι ένα φαγάκι που το τσακίσαμε-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ- και που όταν τους είπα τι ήταν με κοίταζαν με γουρλωμένα μάτια.
Αυτή την τόσο απλή σε υλικά αλλά τόσο νόστιμη συνταγή μπορείτε να την δείτε εδώ : http://www.stellaspanou.gr/?p=472
Να σας πω μόνο ότι τον μπακαλιάρο τον αγόρασα για ξαλμυρισμένο και τελικά δεν μου προέκυψε οπότε αναγκάστηκα να σώσω την κατάσταση με μία μαγική λέξη ...πατάτα!
Εκοψα λοιπόν 3 πατατούλες σε μικρά κομμάτια αφού αφαίρεσα τα κομμάτια του μπακαλιάρου, τις άφησα να μαλακώσουν, τράβηξαν το αλάτι όλο και το φαγάκι ήρθε στα ίσα του. Αλάτι, ποιό αλάτι καλέ????
Πρόσθεσα και λίγο φρέσκο δενδρολίβανο μέσα γιατί μου φάνηκε ότι θα του ταιριάζει και όντως το έκανε πιο αρωματικό, η Στελλίτσα μας βάζει μου είπε μετά λίγη δάφνη!
Δοκιμάστε τον και δεν θα χάσετε, είναι μία άλλη άποψη πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και γενικά ξεφεύγουμε και λίγο από το τηγάνισμα και τα συναφή...Μην σας φοβήσει το δαμάσκηνο, στην τελική βάλτε πιο λίγα από τα προβλεπόμενα.
Τιπάκι : Τα κρεμμύδια αν είναι μεγάλα μην τα πετάξετε, γίνονται ωραιότατα γεμισμένα με κιμά στο ταψί......αχαχαχ!!!
Στέλλα σε ευχαριστώ πολύ!!!
Καλή σας όρεξη και καλή εβδομάδα να έχουμε!
H φωτό που έχω βγάλει είναι με τον μπακαλιάρο "λύσσα", όταν τον ίσιωσα ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ξέχασα να βγάλω άλλη με τις πατατούλες οπότε πάπαλα....Τι να κάμω??? Ενα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι τι να σου κάνει????
Εφούλα
ΑπάντησηΔιαγραφήβακαλάο κοκκινιστό με δαμασκηνα κανω εγώ και μου αρέσει πολύ...
για πέρνα εδώ!
http://cookthebook.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Αχ αυτή η Στέλλα, αχ αυτή η Στέλλα τι μας κάνει με τις νοστιμιές της!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή βδομάδα Εφη μου!
Με έχεις κάνει να θέλω να το δοκιμάσω...
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα το φτιάξετε αλλά βάλτε και πατατούλες για να γίνει πιο πλούσιο! Σούπερ γεύση! Και έρχεται το ζουμάκι του όπως βράζει και καταλήγει βελουτέ στο τέλος....κόλαση λέμε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ, να σας πω, προσέξτε...δεν σωτάρουμε τίποτα, έτσι?
Cook μου όπως ήδη σου είπα χίλια ευχαριστώ για τα όμορφά σου λόγια, με τιμάς πολύ! Σμουάτς!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα κορίτσια!
Με τέτοια διαφήμιση, θα με κάνεις να το φτιάξω:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν το έχω κάνει ποτέ έτσι..θα το δοκιμάσω δεν μου φαίνεται παράλογο, άσε που μου αρέσει να δοκιμάζω τα πάντα!Καλημέρα 'όλη μέρα γλυκιά μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕφάκι αν και δεν είμαι φαν του παστού μπακαλιάρου, εντούτοις έτσι που βλέπω το πιατάκι βουτούσα ευχαρίστως!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροσπάθησα να σώσω, με πατάτα, το σταμναγκάθι με τα μανιτάρια αλλά άδικος κόπος!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήθα δοκιμαστεί
και από αυτή τη φωτό φαίνεται λαχταριστό πάντως
ΑπάντησηΔιαγραφήΕφάκι, δεν έχω φάει ποτέ αυτό το φαγητό γιατί κι εμένα μου φαινόταν λίγο περίεργο αλλά για να το λες εσύ ότι είναι νόστιμο... κάτι ξέρεις! Λέω να το δοκιμάσω!!! Ελπίζω να μην μυρίζει έντονα ψαρίλα, εεεεε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά!!
Καλημέρα...Κι εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ..θα το κάνω όμως λίαν συντόμως...μα πιο πολύ από την συνταγή μου αρέσουν τα tips...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα δαμάσκηνα... δεν. Αλλά όλως τυχαίως έχω ένα σωρό σπίτι! Απο σπόντα έφτασαν σε μένα... τυχαίο; Δε νομίζω! Λοιπόν θα το δοκιμάσω με λιγότερα όπως είπες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιος ο μπακαλιαρος θα τον δοκιμασω σιγουρα...καλο βραδυ
ΑπάντησηΔιαγραφή