Αυτό το ψωμάκι είναι μία γρήγορη και εύκολη λύση όταν ξεμένουμε από ψωμί (ή δεν συμβαίνει σε εσάς???)
Εχει κάνει την τσάρκα του μέσα στο διαδίκτυο σε άπειρες σελίδες, εγώ το είχα πρωτοδεί στο Olive του κου Μαμαλάκη πριν χρόνια...2-3 δεν θυμάμαι...
Τα υλικά απλά :
1 φαρινάπ
1 κουτάκι μπύρα (330 ml)
1 κ. γλ. αλάτι
λίγο λαδάκι για τη ζύμη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα τοποθετούμε σε ήδη λαδωμένο ταψάκι.
Εγώ το έβαλα στη φόρμα του κέηκ με την τρύπα αλλά από τη φούρια μου δεν το πρόσεξα από πάνω καθόλου και έγινε λίγο....ανάγλυφο...
Ψ'ήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Μπορούμε αν θέλουμε να το αρωματίσουμε όπως προτιμάμε, αν και με την μπύρα είναι από μόνο του όλο άρωμα.
Καλή σας όρεξη!
Καλή σας όρεξη!
Φαίνεται εύκολο γρήγορο και μυρωδάτο! Καλή σας όρεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΞεμένουμε, ξεμένουμε γι αυτό θέλουμε και τέτοιες συνταγές για να σώζουμε ότι σώζεται. Μέχρι εδώ μύρισε Εφάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο τέλειο ψωμάκι, με έχει σώσει άπειρες φορές!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜατς μουτς Εφάκι!!!
Όπως είπα και αλλού, ετοιμάζω τις σαλάτες....ψήσε το ψωμάκι κι ελάτε για βουτιές!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπωπω ζεστο με βουτυρο και μαρμελαδα πωπω
ΑπάντησηΔιαγραφήTέλεια και εύκολη λύση...ειδικά για τώρα που κάτι ακούγεται για απεργία των αρτοποιών!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έχω φτιάξει πολλές φορές, με έχει σώσει!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήαν συμβαίνει λέει...???
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι στις καλύτερες οικογένειες λέμε...
μου σπασες τη μύτη ζούδι μου...-:))
Γιατί θρυμματίζεται το ψωμί
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ υφη του είναι τέτοια, αλλά δεν διαλύεται αν αυτο ρωτάτε, είναι τριφτό λόγω των υλικών του, έχει φαρινάπ και μπύρα.
Διαγραφή