Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πασχαλινά αυγά στο φούρνο



Καλημέρα!
Το Πάσχα είναι προ των πυλών πια, αρχίζουν οι ετοιμασίες μας. Ηδη στη μπλογκογειτονιά μας άρχισαν να μυρίζουν τσουρέκια και κουλούρια! Τι καλά!

Σε ένα νυχτερινό μπλογκοσουρτούκεμα από τα συνηθισμένα έπεσα πάνω σε μία ανάρτηση που έδειχνε κάτι που με ενδιαφέρει πολύ σχετικό με τα αυγουλάκια.

Δεν θα σας δείξω πως τα βάφουμε, με το γνωστό τρόπο που υποδεικνύει η κάθε συσκευασία βαφής που επιλέγουμε, είτε είναι φυτική, είτε εμπορίου, είτε το φύκι της θάλασσας που συνηθίζεται στην Κεφαλονιά, ή το τιπ με τα νήματα και όποιος άλλος τρόπος υπάρχει!

Σας έχω τον τρόπο να μη θρηνήσουμε ολόκληρο κοτέτσι για να φτάσουμε στο στάδιο όπου τα βάφουμε τα αυγουλάκια μας.....

Ξεχάστε κατσαρόλες, βραστά νερά, βετέξ μέσα στην κατσαρόλα και όλα τα σχετικά.......

Απλά πλύντε προσεκτικά τα αυγουλάκια, που ήδη βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου, τρίψτε με προσοχή τη σφραγίδα που έχουν, σκουπίστε τα και βάλτε μέσα σε μαφινοθηκούλες. Σκέτα, χωρίς νερό και χωρίς τίποτα άλλο!

Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς (τα έβαλα στον αέρα αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία) για 15 λεπτά.  Εσβησα το φούρνο και τα άφησα μέχρι να ηρεμήσουν. Μετά τα έβγαλα.

Εκανα δοκιμή και για 30 λεπτά όπως έλεγε το ποστ όπου το είδα αλλά στα 20 λεπτά έγινε το Κούγκι, οπότε κάντε αυτό που σας γράφω για το 15λεπτο.....χαχαχαχαχαχαχ

Πλέον αφού πειραματιστήκαμε και καταλήξαμε σε χρόνο και θερμοκρασία τα αυγά μου τα ετοιμάζω κατευθείαν στην καρτέλα, δεν ραγίζει ούτε ένα! Η καρτέλα δεν καίγεται, μην τη φοβάστε!





Σε κάποια είδα κάτι στο τσόφλι όταν τα έβγαλα σαν καψάλισμα-στιγματάκια αλλά το τρίβεις με ένα βρεγμένο πανάκι και καθαρίζει, δεν είναι τίποτα. Ισως ήταν από πόρους που υπήρχαν στο αυγό.




Βγάλτε τα από τις μαφινοθήκες και προχωρήστε κανονικά στη διαδικασία της βαφής.....

Τόσο απλά!

Το τι αυγό έχω "ξεκληρίσει" τόσα χρόνια καλύτερα να μη σας το περιγράψω.....


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Η φίλη μου Μαρία Χατζησίμου από το facebook μου επεσήμανε δύο πραγματάκια που γενικά πρέπει να έχετε κατά νου.

1. Την πρώτη φορά που πήγε να τα φτιάξει έτσι της κάηκαν γιατί ο φούρνος της ήταν δυνατός, οπότε στην επόμενη προσπάθειά της, μείωσε την θερμοκρασία στους 150 βαθμούς και βγήκαν μια χαρά. Αρα κινούμαστε με βάση τον δικό μας φούρνο ο καθένας. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να μου ψήνονταν και πιο όμορφα στους 150 .....την άλλη φορά θα το κάνω κι εγώ.

2. Μου πρότεινε σαν εναλλακτική  λύση επειδή δεν έχουν όλοι μαφινοθηκούλες, την ίδια την καρτέλα (τη χάρτινη) των αυγών. Δεν παθαίνει τίποτα στο φούρνο για 15 λεπτά και μπορούμε να ψήσουμε κατευθείαν 30 και οχι 6 ή 12 αυγά, άρα ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα!





Καλό βάψιμο!

62 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Με 2-3 αβγουλάκια στην αρχή για να δεις πως θα βγουν στο φούρνο σου. Και μετά βάζεις μπρος κανονικά, όπως είπαμε παίζει ρόλο η θερμοκρασία του φούρνου μας.

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΟ!! Κι εγω ρημαζα τα αυγουλακια μεχρι να πετυχω μερικα! Εννοειται οτι φετος θα τα φτιαξω οπως προτεινεις! Σ'ευχαριστω!!
    Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφη καταπληκτικό, μια διευκρίνηση θέλω...............νερό βάζεις μέσα στις μαφινοθήκες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραία ιδέα!!! Για να πω την αλήθεια και εγώ για να το σιγουρέψω ότι θα μου μείνουν αυγά να βάψω, πάντα βράζω περισσότερα υπολογίζοντας τις απώλειες από τα σπασίματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι κι εγώ Ειρήνη μου! Εγώ θα το κάνω σύστημα πάντως....χαααχαχαχ

      Διαγραφή
  5. ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ?ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το κάνω γλυκιά μου με ενδιαφέρει ιδιαίτερα εμένα που τη Μ.Εβδομάδα διακοσμώ και πουλάω σχεδόν 500 αυγά κάθε χρόνο, όπως καταλαβαίνεις έχω μεγάλη φθορά. Κάποια χρονιά αγόρασα έτοιμα βαμμένα όμως ήταν μικρά σε μέγεθος και δεν με βόλευαν.Θα κάνω δοκιμή αύριο κι όλας.Εκ των προτέρων σ' ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπόρεσα να σε βοηθήσω, χαίρομαι διπλά! Να είσαι καλά Αχτιδούλα!

      Διαγραφή
  7. Κανόνισε μάνα μου να πάρει φωτιά το σπίτι μου...Θα δοκιμάσω και με τις θήκες τις δικές τους...Αν δεις φωτιά από την γνωστή κατεύθυνση,τρέξε να βοηθήσεις...Θα σου πω νέα...
    ζζμουυατςςςςςςς...-:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω κάπνα...δεν βλέπω κάπνα...χααχαχχαχαχ! Φιλιά Βιβίκα μου!

      Διαγραφή
  8. Μόλις τώρα έβγαλα από το ψυγείο να ξεπαγώσουν να κάνω μια μικρή δοκιμή με καμμιά 10αριά. Θα δούμε. Μόνο που δεν ξέρω σε ποιά θέση να βάλω την σχάρα.
    Κάτω στην πρώτη, στην μέση? πού? Λεω να δοκιμάσω με την πρώτη από κάτω
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη μεσαία σχάρα τα είχα εγώ, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και στην τελευταία λίγα να δω και θα επανέλθω. Οπως είπα και πιο πάνω βάλτε λίγα αβγουλάκια για να δείτε πως θα βγουν στο φούρνο σας.

      Διαγραφή
  9. Το χάζευα μέρες στο pinterest το κολπάκι, αλλά δίσταζα να το κάνω.
    Αφού το δοκίμασες με επιτυχία, θα το δοκιμάσω σίγουρα.
    Καλό απόγευμα Εφάκι, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη αυτά τα διατυμπανίζουμε ....δεν διστάζουμε .....αχαχαχαχχ
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Φοβερο κολπο, κι εγω το εχω να ξεκληριζω κοτετσια για να βαψω 10 αυγα, ετσι για το καλο, και το χειροτερο οτι δεν μας αρεσουν και δεν ξερουμε μετα τι να τα κανουμε...
    Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς τα τρώμε αλλά πόσα να φας πια τέτοιες μέρες; Να είσαι καλά Μαρίνα μου! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Πολύ καλό θα το δοκιμάσω εγώ δεν βάφω πολλά οπότε το ταψάκι μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απίθανο Έφη... θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε... το τί αυγό έχω ξεκληρίσει δεν λέγεται αυτά τα χρόνια!!!! Να είσαι καλά Εφάκι μου!!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφος κι εσύ; χαχαχαχαχαχαχ Τότε να τα φτιάξεις! Φιλιά Κικίτσα μου! :)

      Διαγραφή
  13. Ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες σου.Καλό Πάσχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ευχαριστώ για την επίσκεψη! Καλό Πάσχα με υγεία! :)

      Διαγραφή
  14. Μήπως αν βάλουμε αλουμινόχαρτο από πάνω για σιγουριά μη μας εκραγούν? Τι λέτε? Δε νομίζω πως θα είμαι χαρούμενη στη θέα αυγουλοπιτσιλισμένου φούρωου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το δοκίμασα, αν το κάνω θα επανέλθω να σας γράψω σχετικά.Οταν γράφω ότι έσκασε το αβγό, δεν εννοώ ότι γέμισε τίποτα πιτσιλιές ο φούρνος μου, απλά έσκασε το τσόφλι και πετάχτηκαν μερικά κομμάτια. Δεν ήταν τραγικό όμως. Το αβγό έτσι κι αλλιώς για να φτάσει σε σημείο να σκάσει εννοείται ότι έχει σφίξει εσωτερικά. Βάζουμε λίγα αβγά για δοκιμή να δούμε πως ψήνει ο δικός μας φούρνος και μετά προχωράμε στην κανονική ετοιμασία των αβγών μας.

      Διαγραφή
  15. Καλά κορίτσια τέλειααααααααααα. Τα έφτιαξα σήμερα και έφαγα κιόλας δυό για να δω πως έγιναν. Να είστε καλά που μας μάθατε το κολπάκι και δεν χρειάζεται να χαλάμε τόσα αυγά για να βγάλουμε λίγα γερά. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή Ανάσταση! :)

      Διαγραφή
  16. Kαλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε σένα και σε όλη την ομάδα.
    Υγεία - Δουλειά- Χαμόγελα και Θετική σκέψη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εφάκι σου γράφω ακριβώς τι έστειλα σε όλες μου τις φίλες για την επιτυχία του αρθρου σου, όπως θα δείς ακολουθησα όλες τις συμβουλες σας !!!

    <>

    Αυτά για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμη !!!!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ Εφάκι και περιμένουμε το επόμενο ποστ που θα λεει πως βαφονται μόνα τους τα αυγά του Πάσχα !~!!!! χχιχιχιχιχιιχχι και του χρόνου να είμαστε καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν ξέρω γιατί δεν γράφτηκε το κέντρο των σχολίων, λοιπόν το επαναλαμβάνω:
    Αναψα το φούρνο, πάνω κάτω φωτιά, στο 150, σε 10 λεπτά άνοιξα το ψυγείο και έβαλα επάνω στη σχάρα, κατ'ευθείαν από το ψυγείο 2 αυγά. Σε 15 λεπτά ακριβώς σβήνω τον φούρνο. Μετά από 5 λεπτά παίρνω ενα αυγό, του ρίχνω νερό γιατί εκαιγε και το καθαρίζω ΚΑΙ τι βλέπουν τα όμορφα και μπιρμπιλωτά μου μάτια ???????? Βρασμένο όπως και όσο έπρεπε ΧΩΡΙΣ να μυρίζει καθόλου μα καθόλου αυγό!!! Η γεύση του θεϊκή ! Ηταν το ωραιότερο βραστό αυγό που εχω φάει ποτέ ΧΩΡΙΣ μυρωδιά και χωρίς να αφήνει καθόλου αυγουλίλα στο στόμα !!!! Ισως να μην μυρίζει γιατί δεν εχει περάσει νερό απο τους πόρους και δεν ανακατεύτηκε το ασπράδι με το νερό ? ποιός ξέρει ?

    Δεν νομίζω να ξαναβράσω ποτε αυγά και δύο να θέλω στο φούρνο θα τα βάζω !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου χαίρομαι πολύ που το δοκίμασες και με εμπιστεύτηκες. Οντως δεν μυρίζει η αβγουλιλα έτσι και γίνεται μια χαρά χωρίς μπελάδες. Φιλιά και καλή Ανάσταση με υγεία!

      Διαγραφή
  19. ωραία, αλλά αποφασίστε κορίτσια για τη θερμοκρασία και το χρόνο, γιατί από τους 175 πήγαμε στους 150 και από τα 30΄στα 10΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, εγώ τα έψησα όπως λέω. Οι υπόλοιποι φίλοι όπως μας γράφουν στα σχόλια. Αν δεν δοκιμάσεις με 1-2 αβγουλάκια στο φούρνο σου πως θα δεις; Την Μ. Πέμπτη κι εγώ΄στους 150 θα τα βάλω για να τα φτιάξω. Θα επανέλθω τότε και θα διευκρινίσω στην ανάρτηση μέσα.
      30 λεπτά ανέφερε η ξένη σελίδα αλλά εγώ τα δικά μου τα άφησα μόνο 15, το γράφω μέσα στην ανάρτηση αν προσέξεις. Το παιχνίδι γίνεται με την θερμοκρασία, για ασφάλεια πήγαινε με τους 150 βαθμούς αν αποφασίσεις να τα φτιάξεις. Καλό Πάσχα με υγεία!

      Διαγραφή
  20. Καλώς σε βρήκα , Έφη !!!! Ενθουσιάστηκα με τη ιδέα να ψήσω τα αυγά γιατί ποτέ δεν τα κατάφερα να μην έχω ...πολλές απώλειες καθώς τα βράζω !!!!!
    Καλό Πάσχα !!!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την! Και εγώ ενθουσιάστηκα γιατί μέχρι τώρα ήμουν η χαρά των αβγουλάδων....χαααχαχαχαχαχ! Καλό Πάσχα με υγεία!

      Διαγραφή
  21. Έρχομαι από της Αχτίδας να δω πως γίνονται ψητά τα αυγά...δεν το ήξερα και είναι μάλλον σωτήρια λύση!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Αν αποφασίσεις να τα κάνεις έτσι θα ξεγνοιάσεις! Καλό Πάσχα!

      Διαγραφή
  22. Καταπληκτική ιδέα!!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεμπερδεύεις στο τσακ μπαμπ και με μηδέν απώλειες. Καλό Πάσχα με υγεία! :)

      Διαγραφή
  23. Για να είμαι ειλικρινής "δυσπιστούσα" όταν πρωτοείδα την ανάρτηση. Σήμερα μας έφεραν λίγα αυγά "πεσκέσι" από κοτέτσι και αμέσως δοκίμασα τα δύο στο φούρνο, ακριβώς με τις οδηγίες σου (150 βαθμοί με αέρα, προθερμασμένο, για 15 λεπτά ακριβώς).
    ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
    Τα λίγα μικρά στίγματα που εμφανίστηκαν, είναι λεύκωμα από μέσα και καθαρίζουν πολύ εύκολα (πιστεύω ότι με αυτό κλείνουν οι πόροι και δεν μπαίνει μπογιά μέσα).
    Έκοψα ένα χλιαρό ακόμα και ήταν τέλειο!!
    Ευχαριστώ για την ιδέα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταύρο, το ξέρω, πολλά άτομα πρέπει να με αντιμετώπισαν με δισταγμό και δυσπιστία τις πρώτες μέρες αλλά αν δεν το τσεκάρεις φοβάσαι λίγο, είναι η αλήθεια αυτή. Σημασία έχει ότι το δοκιμάσατε, με χαροποιήσατε όλοι όσοι το κάνατε και βοηθήσατε και τους πιο κουμπωμένους να το δοκιμάσουν. Xαίρομαι πολύ που μοιράστηκα μαζί σας κάτι τόσο πρακτικό γιατί μου αρέσει και πιστεύω στο μοίρασμα υπό αυτή την έννοια. Καλή Ανάσταση με υγεία!

      Διαγραφή
  24. Ωραία ιδέα! Θα το δοκιμάσω κι εγώ! 'Εχω σπάσει τριπλά ή πενταπλά απ' όσα έχω βάψει στη ζωή μου! Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρομοίως, συνάδελφος και εσύ, ε;; χαχαχαχαχαχ
      Το είπα το κόλπο και στον αβγουλά μου στην λαϊκή σήμερα και με κοίταζε εκστασιασμένος....χααααχαχαχαχ
      Να είσαι καλά! Καλη επιτυχία και καλή Ανάσταση με υγεία!

      Διαγραφή
  25. 15 λεπτά στους 150 (με θερμομετρο) και μετά στο φούρνο μέχρι να κρυώσουν, και βγήκαν άψητα:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη! Να ρωτήσω αν είχατε προθερμάνει το φούρνο; Λόγω δουλειών χθες το απόγευμα κατάφερα να βάψω τα δικά μου και τα έβαλα αυτή τη φορά ακριβώς στους 150 σε αέρα στη χάρτινη θήκη του αβγουλά για 15 ακριβώς λεπτά με το ρολόι, έσβησα το φούρνο, τα αφησα ένα δεκάλεπτο ακόμα, τα έβγαλα να κρυώσουν και τα έβαψα. Εδώ να τονίσω ότι η βαφή (εμπορίου) πρώτη φορά έστρωσε τόσο ομοιόμορφα, συνήθως τα βρασμένα μου είχαν πόρους και η βαφή μου άφηνε ψιλοστιγματα. Δοκιμή κάνατε με ένα-δύο αρχικά να δείτε "που" βρίσκεται ο φούρνος σας; Εννοώ να ψήσετε ένα-δύο αβγουλάκια και να τα τσεκάρετε μέσα; Ολοι έτσι το κάναμε και μας βγήκαν μια χαρά. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν μεγάλη η ποσότητα.

      Διαγραφή
  26. Αληθώς Ανέστη! έβαλα 20 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου, σε φουρνο που προθέρμανα στους 150, μέσα στις χάρτινες αυγοθήκες (αλλά ανοιχτά από πάνω, όχι σκεπασμένα) για τον χρόνο που ανέφερα, χάρηκα πάρα πολύ που για πρώτη φορά δεν έσπασε κανένα, αλλά δυστυχώς όπως σας ειπα ήταν τελικά άψητα:( πριν λίγο έσπασα ένα από αυτά που έβαλα στο τσουρέκι, δλδ αφού είχε ψηθεί όπως περιγράφω, μπήκε για άλλη μισή ώρα, με το τσουρέκι, στους 200 βαθμούς, λοιπόν δε θα το πιστέψετε, επίσης άψητο! τι μυστήριο είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τόση θερμοκρασία σίγουρα ψήνεται και είναι μάλιστα και στα όρια του σπάει-δεν σπάει. Ειδικά αν συνεχίσατε στους 200 είναι αδιανόητο να έμεινε άψητο, εγώ θα προμηθευόμουν αβγουλάκια από αλλού και θα ξαναδοκίμαζα. Είναι διαδικασία που την κάναμε πολλές νοικοκυρές αυτές τις μέρες, πάνω κάτω στα ίδια λεπτά και θερμοκρασία και δεν είχαμε προβλήματα. Λυπάμαι πολύ και στεναχωριέμαι για αυτό που πάθατε, θα ξαναδοκίμαζα προσωπικά μέχρι να δω τι μου έφταιξε. Καλό σας βράδυ!

      Διαγραφή
  27. ευχαριστώ για την συμπαράσταση:) θα ξαναδοκιμάσω, όχι μόνο γιατί όλοι εδώ λένε ότι τους πέτυχε, όχι μόνο γιατί λύνει ΤΟ πρόβλημα των πασχαλινών αυγών (δεν υπάρχει περίπτωση να μη ραγίσουν κάθε χρονο), αλλά γιατί πρέπει να το λύσω αυτο το μυστήριο!!! σκέφτομαι να φουρνίσω μια εξάδα και μετά τον χρόνο της συνταγής να αφαιρέσω λίγο από το τσόφλι στην κορυφή του αυγού, να δω πώς είναι μέσα κι αν θέλει κι άλλο να το καλύψω με ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο και να συνεχίσω μέχρι τέλους, όχι, δε θα νικήσει το αυγό!
    ευχαριστώ και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, εσύ ήσουν; Πέθανα στα γέλια με το τελευταίο...χααχαχαχαχ....βάλε 2 αβγά, ούτε καν 6, βάλε τα και τσέκαρε...αποκλείεται να μη σου βγουν, όλες το κάναμε. Και να μπεις να μου γράψεις, ναι; Καλημέρα!

      Διαγραφή
  28. μπραβο ευχαριστώ συγχαρητήρια.με γλυτωσατε απο πολυ πονο αφου κάθε Πάσχα κλαιω τα περισσότερα αυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ, εγώ; Δεν έκλαιγα εγώ τα αβγουλάκια μου; Καλή επιτυχία και καλή Ανάσταση να έχεις! :)

      Διαγραφή
  29. πολυ ωραιος τροπος και χωρις καμμια ταλαιπωρια συμφωνω και εγω μαζι σας.Αλλα μια ερωτηση εγω που εχω φουρνο με υγραεριο και δεν εχω μαφινοθηκες,τι κανω?αν βαλω τις αυγοθηκες δεν θα παρουν φωτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή καλώς ήρθες! Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχω ιδέα από φούρνο υγραερίου και γενικότερα την κουζίνα αυτή. Ισως θα ήταν φρόνιμο να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία του φούρνου στο τεχνικό τμήμα, να σε συμβουλέψει κάποιος για το αν γίνεται ή είναι επικίνδυνο! Αν τελικά τα φτιάξεις έτσι, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή
    2. Το πιο ασφαλές μάλλον είναι να τα βάλεις σε μαφινοταψάκια.

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη.Καλη Ανασταση, Καλο Πασχα να εχετε και να περασουμε ολοι ομορφα με τις οικογενειες μας!

      Διαγραφή
  30. Χριστός ἀνέστη.
    Ἐπειδή εἶχα πολλά αύγά φέτος, οσα δέν χωροῦσαν στήν κατσαρόλα τά ἔβαλα στόν φοῦρνο, χωρίς νά ξέρω ὅτι ὑπῆρχε. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!