Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Καλή Σαρακοστή!

Καλή Σαρακοστή σε όλη την όμορφη παρέα!

Πέρασαν και οι Απόκριες! Αλήθεια μόνο σε εμένα φαίνεται ότι περνάει ο καιρός γρήγορα??

Περάσαμε όμορφα χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες γιατί δεν ευνόησαν οι περιστάσεις για ιδιαίτερα τζέρτζελα...άλλοι με ίωση, άλλοι χωρίς διάθεση, έχουμε και ένα φαντάρο να στείλουμε στη μαμά πατρίδα αυτή τη βδομάδα (όχι τον δικό μου, σε 3 χρονάκια αυτός...χιχιχιι!) και είμαστε όλοι λιγάκι αναστατωμένοι, οπότε φέτος ο καθένας σπιτάκι του..... Δεν πειράζει, ας είμαστε καλά και μαζευόμαστε άλλη φορά!

Ούτε και ο καιρός ευνόησε εδώ που τα λέμε....μας πήρε και μας σήκωσε με τον παλιοαέρα οπότε δεν διανοήθηκε κανείς μας να μιλήσει για χαρταετό....χώρια η βροχή....μπορεί να τον πετάξουμε την άλλη εβδομάδα αν φτιάξει λίγο...θα δούμε!

Το τραπέζι μας το σαρακοστιανό είχε ότι και πέρσυ, με την μόνη ιδιαιτερότητα ότι φέτος έφτιαξα επιτέλους τις λαγανίτσες μόνη μου και δηλώνω ότι έγιναν σούπερ καταπληκτικές και  ο φαντάρος που λέμε ....είπε τα καλύτερα και πήρε και μία για το σπίτι....χαχααχχα!! Του χρόνου αναλαμβάνω τις λαγάνες όλης της οικογένειας!!!

Φανταστική γεύση, μαλακές (αυτό βέβαια το ρυθμίζεις σύμφωνα με τα γούστα σου στο φούρνο) και η τελευταία που τρώμε σήμερα είναι επίσης μαλακή και όχι σαν τις σόλες που πουλάνε οι φούρνοι.

Τρεις μέρες νωρίτερα άρχισα να ψήνω και μου τις έτρωγαν...Κυριακή δεν υπήρχε ψίχουλο αλλά πρώτα πήγαν για ύπνο και μετά έψησα τις τελευταίες για να σιγουρευτώ ότι θα έχουμε για την Καθαρά Δευτέρα.....εμ, μα.....τρελό σουξέ η λαγανίτσα της Κικής μας!!!

Η συνταγή βρίσκεται στη  Μικρή κουζίνα και είναι τέλεια!





Και του χρόνου με υγεία!

17 σχόλια:

  1. Εφάκι μου καλή Σαρακοστή, να χαίρεσαι το λόχο σου και να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί λόχος χωρίς στρατηγό είναι χαμένος από χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Σαρακοστή Εφάκι μου!
    Και του χρόνου με υγεία, να τους περιποιηθείς όλους!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη Σαρακοστή Έφη μου και του χρόνου με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Σαρακοστή Εφη μου, θα την κρατήσω και εγώ την συνταγή να την κάνω, όχι του χρόνου, όπου ναναι, διάβασα και την Λίλα που την έκανε.
    Για το φανταράκι με το καλό να πάει και θα περάσει γρήγορα ο καιρός όπως λες και εσυ. εμένα αυτός ο Φλεβάρης μου φαίνεται ατελείωτος, δεν ξέρω γιατι και δεν έχει να κάνει με την μια παραπάνω μέρα...
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή Σαρακοστή Έφη μου! Να χαίρεσαι τον λόχο σου! Ακόμα γελάω που ξενύχτησες για να έχετε λαγάνα! Οι συνταγή της Κικής είναι τέλεια! Και του χρόνου να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΦΗ ΜΟΥ!!!ναι όντως ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα....και άρχισα να το καταλαβαίνω όταν έκανα παιδί...γιαυτό θα πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Σαρακοστή! Η λαγάνα φαίνεται πράγματι πολύ λαχταριστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή Σαρακοστή Έφη. Η λαγάνα πολύ ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ φτιάξε μου και εμένα γιατί βαριέμαι, χιχι!
    Και του χρόνου Έφη μου, καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή Σαρακοστή και καλό μήνα Έφη μας! Πάντα να περνάτε καλά και με υγεία!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Today is documentation weather, isn't it?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!