Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σορμπέ ροδάκινο με γάλα καρύδας






Απλό, γρήγορο και φρουτένιο το σημερινό μας σορμπέ! 



Υλικά

5 ροδάκινα ξεφλουδισμένα
250 ml γάλα καρύδας
1/3 φλ. μέλι
1 κ. σ. χυμός lime ή λεμονιού


Εκτέλεση

Ολα τα υλικά τα χτυπάμε στο μπλέντερ να κρεμώσουν και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες. 

Πριν σερβίρουμε βγάζουμε για ένα 10λεπτο το σορμπέ από την κατάψυξη για να μαλακώσει λίγο.

Γαρνίρουμε με μέλι, ή  ινδοκάρυδο τριμμένο και ξηροκάρπι της αρεσκείας μας.




Καλή απόλαυση!

3 σχόλια:

  1. Ωραία ιδέα! Θα είναι ελαφρύ και αρωματικό, φαντάζομαι. Θα το δοκιμάσω! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα ευκολάκια και νοστιμάκια πολύ μ' αρέσουν!
    Την δροσιά του να χεις Εφάκι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλή και δεν απαιτήσει έναν κατασκευαστή παγωτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!