Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Παγωτό χωρίς αβγά by Mikri kouzina


Η συνταγή είναι της Κικής και πρέπει να τη δοκιμάσετε!

To τι ενθουσιασμό έχω δεν λέγεται!! Ετυχε της πλήρους αποδοχής όλων των μελών της οικογένειας και αφού είναι το πρώτο μου πρέπει να το τιμήσουμε αναλόγως!!!!

Κική μου, η υφή του είναι όντως διαφορετική από τις κοτρώνες που τρώμε κατά καιρούς και το βασικότερο είναι ότι δεν θέλει χτύπημα και ματαξαναχτύπημα και την μανούρα που έχουν τα παγωτά συνήθως......

Εμείς στο σπίτι ως βυσσινολάτρεις το αποθεώσαμε με γλυκό βυσσινάκι αλλά όπως προτείνει και η Κική παίζουμε όπως θέλουμε και κατά βούληση!!! Εγινε απίστευτο και γρήγορο!!!

Υλικά

1 morfat ή ermol ή 1 φάκελος διπλός garni σαντιγύ σε σκόνη
2 εβαπορέ γάλα ή όσο γάλα ζητάει η σκόνη σαντιγύ garni (400 ml)
1 ζαχαρούχο γάλα

και αν θέλω να του δώσω ξεχωριστή γεύση το υλικό της επιλογής μου



Καλή σας απόλαυση, καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλό μήνα για αύριο!!! Σας γλυκαίνω λίγο νωρίτερα αλλά τι πειράζει, ε???χαχαα!!!

2 σχόλια:

  1. Καλοφάγωτο! Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε! Αφού κι εμένα που παιρνουν έτοιμα γιατί έχουν παραξενιά με τα σπιτικά παγωτά, αυτό τους αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έφτιαξες; Τι ωραίο που φαίνεται! Ζηλεύωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!