Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Πιπεριές τηγανητές ξυδάτες




Οι πράσινες πιπεριές οι καμπάδικες πολύ μου αρέσουν έτσι. Αν τύχει μάλιστα να έχουμε και ωραίο ζυμωτό ψωμάκι από δίπλα δεν θέλω τίποτα άλλο! Μάλιστα τις προτιμώ από τα κέρατα, έχουν άλλη νοστιμιά!


Υλικά

πιπεριές σε χονδρές φέτες κομμένες
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

ξύδι μπόλικο με το μάτι

αν θέλω φετούλες σκόρδου λεπτοκομμένες



Εκτέλεση


Τηγανίζουμε τις πιπεριές καλά και όπως είναι μέσα στο τηγάνι ρίχνουμε και το ξύδι. Σερβίρουμε με το λαδάκι τους για τρελές βούτες. Τόσο απλά και νόστιμα!


Καλή όρεξη!

3 σχόλια:

  1. Έτσι τις κάνει η μητέρα μου αλλά βάζει πάντα πιπεριές κέρατο. Καμπάδικες εννοείς τις στρογγυλές τις πράσινες? Όνειρο είναι ούτως ή άλλως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ρενάκο! Ναι, καμπάδικες λέγονται αυτές που βάζουμε στα γεμιστά! Και κάπως αλλιώς αλλά μου διαφεύγει, αν το θυμηθώ θα σου πω!
    Φιλιά κοριτσάρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραί φαγητό!
    Τρελαίνομαι για πιπεριές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!