Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Κάστανα αρωματικά




Λόγω κρύου και εποχής, αυτό είναι ένα μικρό τιπάκι για τα αγαπημένα σε όλους μας κάστανα!

Για να πετύχουμε ωραία αρωματισμένα βρασμένα κάστανα μπορούμε μέσα στο νερό που βράζουν να ρίξουμε εκτός από το αλάτι, φλούδα πορτοκαλιού, μάραθο (αναλόγως με το αν τον αντέχουμε στη μυρωδιά), 2 φύλλα δάφνης και λίγο ελαιόλαδο!

Δοκιμάστε το!

8 σχόλια:

  1. Υπέροχα,ειδα την αναρτηση σου πριν φτιάξω ενα γλυκό.Θα δοκιμαστουν!Καλό βράδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα λατρεύω τα κάστανα και ετσι απλά βραστά αλλά μ αρεσουν και τα μαρον γλασε μονο που δεν ξερω να τα φτιαχνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάστανα σε φουφούδες έφτιαχνες φιλενάδα κι έχασες το χθεσινό σόου...??
    στείλε μερικά για να εξιλεωθείς...

    φιλιά πολλά πολλά...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μμμμμ...
    Ακούγεται καλό κολπάκι!
    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσοχέρα, απόλαυσα τις όμορφες δημιουργίες σου μία μία. Τώρα μένει να αρχίσω να τις εφαρμόζω. Ωραίες συνταγές θα ξεκινήσω από τους κουραμπιέδες της γιαγιάς.

    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!