Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Τηγανιά με άγριο ρύζι

Θα έχετε πάρει χαμπάρι βέβαια ότι έχω μία τάση να αναμιγνύω μπουκίτσες τρυφερών κρεατικών και να τα κάνω τηγανιά κατά βούληση κάθε φορά!

Αυτή τη φορά ήταν απλά τα πράγματα...

Υλικά

1 kg χοιρινή τηγανιά
1 φιλέτο κοτόπουλου σε μπουκίτσες
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
πιπεριές πολύχρωμες και μία Φλωρίνης
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο

χυμός λεμονιού

Εκτέλεση

Σωτάρω το κρεμμύδι, το σκόρδο και τέλος τις πιπεριές. Στο τέλος ρίχνω και το κρέας να ροδίσει ωραία και σβήνω με το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνω και αφήνω να μαλακώσει το κρέας.


Σερβίρω με άγριο ρύζι πιλάφι.



Καλή σας όρεξη!

8 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι δεν τα ανακατεύω τα κρεατάκια, αλλά βλέποντας το φαγητό σου, μάλλον θα έπρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Ρούμελη τρελλαίνεται για τηγανιά κι επίσης ξέρει πολύ καλά να την κάνει!....n'est pas Έφούλα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφάκι μου πρώτα απ' όλα σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για το βραβείο!!
    Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είμαι δεύτερη βδομάδα χωρίς ιντερνετ.
    Μπαίνω στα κλεφτά από το pc του γιου μου και τσακώνομαι καθημερινά με την Cosmote.
    Θα κεραστώ όχι μόνο από το σημερινό υπέροχο φαγάκι σου, αλλά και απ' όλα τα άλλα που έχασα τόσες μέρες, αν βρω φυσικά μεριδούλα;-)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NOΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΦΑΓΗΤΑΚΙ!!!!!!!
    ΣΛΟΥΡΠ!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μπουκίτσες τρώγονται πιο εύκολα.
    Ωραία τηγανιά και το άγριο ρύζι μου αρέσει.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Big mama, και στα κοκκινιστά το κάνω μερικές φορές...όπως μου έρθει δηλαδή!

    Νατάσα, έτσι ακριβώς!

    Ελενα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...ξεχνιούνται τα καλοκαιρινά ....?????@$#@^#$%#@$ το θυμάμαι και με πιάνουν πάλι τα νεύρα μου....
    Απ' όλα έχουμε! Κόπιασε!

    Marion και Μαρία, το γυαλίσαμε επί τόπου...και έφαγαν και τα πιτσιρίκια το άγριο ρύζι μια χαρά!

    Καλό βράδυ κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως ν ανακατέψω κι εγώ?
    Φαίνεται πεντανόστιμο!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eva, δοκίμασέ το, απλά το νου σου στο χρόνο βρασμού.

    Εγώ πρωτοείδα την πεθερά μου να αναμιγνύει τα κρεατικά στην κρεατόπιτα της Κεφαλονιάς, στην οποία δεν βάζει μόνο τράγιο. Κάνει τα δικά της και αναστενάζουμε όλοι...
    Μήπως να σας βάλω τη συνταγή?χιχιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!