Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Κοτόπιτα ξεσκέπαστη



Υλικά

1 στήθος κοτόπουλου (βρασμένο και ξεψαχνισμένο καλά)
250 ml κρέμα γάλακτος
1 αβγό (χτυπημένο μαζί με την κρέμα)
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
1 πορτοκαλί πιπεριά σε κυβάκια
1 κίτρινη πιπεριά σε κυβάκια
250 γρ. γκούντα τριμένο
250 γρ. ένταμ τριμένο
1 φύλλο κουρού

Εκτέλεση
Στρώνω το φύλλο σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί.
Ρίχνω το ξεψαχνισμένο κοτόπουλο, από πάνω τις πιπεριές, τα τριμένα τυριά και τέλος περιχύνω με την κρέμα που έχω ανακατέψει με το αβγό.
Το αφήνω περίπου καμιά ώρα να τραβήξει μέσα τα υγρά και ψήνω στους 170 βαθμούς μέχρι να γκρατινάρει και να ψηθεί το φύλλο.

Bon apetit!!!

4 σχόλια:

  1. σκέπασέ τη καλέ...
    θα κρυώσει...
    άσε που έτσι εκτεθειμένη που την έχεις δεν θα μείνει κομματάκι...
    ωραία τη βλέπω ( και τη φαντάζομαι..)

    σμουυυαατςςςς σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόστιμη φαίνεται !!να τσιμπήσω ένα κομματάκι?
    Κανε μια βόλτα από το μπλοκ μου
    να παραλάβεις κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νόστιμη η ξεσκέπαστη!!!!
    Αν την βάλεις σε ταρτιέρα μπορείς άνετα να την ονοματίσεις τάρτα κοτόπουλου :))
    Φιλιάαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία πρόταση για τραπέζι..
    Είναι πολύ νόστιμη και χορταστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λυπάμαι, αλλά τα ανώνυμα σχόλια δεν θα παίρνονται στα υπόψη και θα διαγράφονται. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!